Verzorgende gezichtsbehandelingen

Verzorgende gezichtsbehandelingen met het huidverzorgingsmerk AHAVA. De producten van dit bijzondere merk komen uit Israël en zijn verrijkt met mineralen uit de Dode Zee die de huid in een goede conditie brengen. De producten bevatten geen siliconen, parabenen en geen ingrediënten van dierlijke oorsprong.

30 minutes of bliss - €30

Reiniging, peeling, onzuiverheden verwijderen, epileren van de wenkbrauwen, inmasseren dagverzorging.

60 minutes of bliss - €60

Reiniging, peeling, epileren van de wenkbrauwen, onzuiverheden verwijderen, ontspannings- massage van gezicht en decolleté, masker, inmasseren dagverzorging.

90 minutes of bliss - €90

Reiniging, peeling, epileren van de wenkbrauwen, onzuiverheden verwijderen, ontspannings- massage van gezicht en decolleté, masker, inmasseren dagverzorging.

 

Na de gezichtsbehandenling kunt u kiezen uit een ontspannen massage van de rug/nek/schouders of een onderbeen/voet massage.

MarloesNiemeijerFotografie-50.jpg

Huidverbeterende gezichtsbehandelingen

Werk aan huidverbetering met speciale behandelingen om uw “huidprobleem” aan te pakken. De luxe behandelingen van [comfort zone] worden gekenmerkt door een uniek en ontspannen “tranquillity welkomstritueel” waardoor u al direct in de ontspanningsmodus komt. [comfort zone] vindt zijn oorsprong in Italië (Parma) en selecteert alleen de beste natuurlijke ingrediënten om een product te creëren. De producten bevatten geen siliconen, parabenen en geen ingrediënten van dierlijke oorsprong. De behandelingen zijn anders dan andere door speciale massages en behandelrituelen geïnspireerd op eeuwenoude tradities in combinatie met geavanceerd wetenschappelijk onderzoek. 

Hydramemory treatment - 60 min - €60


> Geschikt voor de droge en vochtarme huid


Tranquillity welkomstritueel, reiniging, peeling, epileren van de wenkbrauwen, onzuiverheden verwijderen, ontspannen penseelmassage met het “Hydramemory mask” voor dubbele hydra­tatie, massage van hals en decolleté met de voedende “Recouver Touch Massage Cream”, hand en hoofd massage, afsluitend inmassseren van dag en oogverzorging.

Active pureness treatment - 60 min - €60


> Geschikt voor de vette, onzuivere en acne huid.


Tranquillity welkomstritueel, reiniging, peeling, aanbrengen van het "Prep Mask" wat voor de huid intensief zuivert en verweekt voor het verwijderen van onzuiverheden, onzuiverheden verwijderen, aanbrengen van het "Peel Off Mask" (speciaal rubber masker op basis van spirulina als wat de huid kalmeert en zuivert), hand en hoofdmassage, afsluitend inmasseren van de dag en oogverzorging.

Remedy treatment - 60 min - €60

> Geschikt voor de rode, meest gevoelige en onrustige huid


Tranquillity welkomstirueel, reiniging, peeling, epileren van de wenkbrauwen, aanbrengen van het “Remedy Peel Off Mask” met prebiotica uit suikerbietextract (ingredient om jeuk, irritatie, gevoeligheid te verminderen), massage van hals en decolleté de voedende “Recouver Touch Massage Cream”, hand en hoofdmassage, afsluitend inmassseren van dag en oogverzorging.

Recouver touch treatment - 60 min - €60

> Een vitamineboost voor alle huidtypen


Tranquillity welkomstritueel, reiniging, peeling, epileren van de wenkbrauwen, onzuiverheden verwijderen, aanbrengen van het “Recouver Touch Mask” verrijkt met antioxidanten
als Gojibes en massage met de voedende “Recouver Touch Massage Cream”, hand en hoofdmassage, afsluitend inmassseren van dag en oogverzorging.

Sublime skin lift treatment - 90 min - €99

> Geschikt voor de ouder wordende huid, of zeer geschikt om het verouderingsproces te

vertragen

Tranquillity welkomstirueel, reiniging, epileren van de wenkbrauwen, aanbrengen van de “Sublime Skin Double Peel” (een intensieve fruitzuurpeeling), ontspannen hoofdmassage, speciale anti-aging massage welke een liftend effect heeft op de huid, aanbrengen van het“Sublime Skin Peel­Off Mask” (rubber­achtig masker wat de huid intensief voed en lift), aanbrengen van de “Sublime Skin Eye Mask” (t.w.v. €15) om lijntjes rondom de ogen aan te pakken, hand en voetmassage, afsluitend inmassseren van dag en oogverzorging.

Extra elementen welke u kunt toevoegen in combinatie met uw behandeling:

 

Wimpers of wenkbrauwen verven in de behandeling €8,50

Wimpers en wenkbrauwen verven in de behandeling €10

Waxen kin €7,50

Waxen bovenlip €10

Waxen bovenlip + kin €12,50

Waxen bovenlip, kin, wangen of hals €15

Waxen bovenlip, kin, wangen en hals €23

MarloesNiemeijerFotografie-38.jpg

Gezichtsbehandelingen met collageenlicht

Gezichtsbehandelingen met het collageenlicht wat in de huid de aanmaak van collageen, elastine en hyaluron stimuleert. Deze drie stoffen zorgen ervoor dat het bindweefsel sterk, strak en gezond blijft.

Bliss beautylight treatment deluxe 

€75 - 60 minuten 

Reiniging, peeling, intensieve bindweefselmassage van gezicht/nek/decolleté, kleine massage van gezicht/decolleté met werkstoffen voor de huid, sessie met het collageenlicht van 15 min.

Losse sessie collageenlicht na uw behandeling €29 - €15 minuten

Het is ook mogelijk om uw behandeling te "upgraden" met een collageenlicht sessie. Aflsluitend na uw vaste behandeling kunt u het collageenlicht toevoegen en op deze manier de behandeling intensiever maken en de huid stimuleren om extra collageen aan te maken.

Gezichtsbehandelingen met microdermabrasie

Gezichtsbehandelingen met het microdermabrasie apparaat. Dit apparaat geeft de huid een intensieve peeling en is zeer geschikt om de huid een intensieve boost te geven.

Microdermabrasie treatment

€60 - 55 minuten

Reiniging, epileren van de wenkbrauwen, peeling met het microdermabrasie apparaat, verwijderen van onzuiverheden, massage met een voedend en kalmerend masker, inmasseren dagverzorging.

 

Microdermabrasie treatment deluxe

€80 - 80 minuten


Reiniging, epileren van de wenkbrauwen, peeling met het microdermabrasie apparaat, verwijderen van onzuiverheden, massage met een voedend en kalmerend masker, ontspanningsmassages van decolleté/armen/handen/hoofdhuid, inmasseren dagverzorging.

 

Wenkbrauw en make-up behandelingen

Glamour make-up

€39,50 - 45 minuten 

Laat je omtoveren voor een speciale gelegenheid met de mooiste make-up producten.

Bliss brows

€21,50

Wenkbrauw behandeling waarin de wenkbrauwen worden geëpileerd, geverfd en gestyled tot in perfectie.

Introductie make-up met "Delilah"

€15 - 20 minuten

In deze behandeling maak je kennis met "Delilah make-up" en ontvang je advies hoe je het beste jezelf kunt opmaken.

Bruidsmake-up pakket

De proef make-up + de make-up op de dag zelf - €87,50

Een proef make-up waarin we al uw wensen bespreken voor de grote dag + de make-up op de dag zelf. *

* Op locatie zullen er extra kosten in rekening worden gebracht.

Bindweefselmassages 

Tijdens de bindweefselmassage word door middel van pittige, intensieve grepen het bindweefsel gestimuleerd tot de aanmaak van collageen, elastine en hyaluron. Waardoor de huid soepeler en strakker zal worden.

Bindweefselmassage van gezicht, nek en decolleté 

€45 - 40 minuten

Intensief huidverbeterende bindweefselmassage van gezicht/nek/decolleté.

Bindweefselmassage van achterkant lichaam

€60 - 60 minuten

Intensief huidverbeterende bindweefselmassage van rug, bovenarmen en voor- en achterkant benen.

 

Bindweefselmassage benen

€35 - 30 minuten

Intensief huidverbeterende massage van de voor en achterkant van de benen.

MarloesNiemeijerFotografie-23.jpg

Onstpaningsmassages

Bliss facial massage

€32,50 - 30 minuten

Ontspanningsmassage van gezicht, decolleté, nek, schouders en hoofdhuid.

Bliss back massage

€30 - 30 minuten

Ontspannen massage van de rug, nek, schouders en armen.

Bliss body massage

€45 - 45 minuten

Ontspannen massage van de achterkant van het lichaam. Rug, nek, schouders, armen, achterkant benen en voeten worden ontspannen los gemasseerd.  

Bliss body massage deluxe

€70 - 75 minuten

 

Ontspannen massage van voor en achterkant van het lichaam. Rug, nek, schouders, armen, achterkant benen, voeten, voorkant benen, gezicht en decolleté en hoofdhuid worden ontspannen gemasseerd.
 

Bliss mommy to be massage

€45 - 45 minuten

Ontspanningsmassage voor dames die niet meer op hun buik kunnen liggen tijdens de zwangerschap.

Gezicht, nek, decolleté, schouders, armen, handen, voorkant benen, voeten worden ontspannen gemasseerd.