top of page

Huidverbeterende gezichtsbehandelingen

20220919RZ-Bliss_Huidstudio-54.jpg

Werk aan huidverbetering met speciale behandelingen om uw “huidprobleem” aan te pakken. De luxe behandelingen van [comfort zone] worden gekenmerkt door een uniek en ontspannen “tranquillity welkomstritueel” waardoor u al direct in de ontspanningsmodus komt. [comfort zone] vindt zijn oorsprong in Italië (Parma) en selecteert alleen de beste natuurlijke ingrediënten om een product te creëren. De producten bevatten geen siliconen, parabenen en geen ingrediënten van dierlijke oorsprong. De behandelingen zijn anders dan andere door speciale massages en behandelrituelen geïnspireerd op eeuwenoude tradities in combinatie met geavanceerd wetenschappelijk onderzoek. 

Hydramemory treatment - 60 min - €72


> Geschikt voor de droge en vochtarme huid


Tranquillity welkomst ritueel, reiniging, peeling, epileren van de wenkbrauwen, onzuiverheden verwijderen, ontspannen penseelmassage met het “Hydramemory mask” voor dubbele hydra­tatie, massage van hals en decolleté met de voedende “Recouver Touch Massage Cream”, hand en hoofd massage, afsluitend inmassseren van dag en oogverzorging.

Mini active pureness treatment - 30 min - €42

> Geschikt voor de vette, onzuivere en acne huid.


Tranquillity welkomst ritueel, reiniging, peeling, onzuiverheden verwijderen, afsluitend inmassseren van dag en oogverzorging.

Active pureness treatment - 60 min - €72


> Geschikt voor de vette of onzuivere huid.


Tranquillity welkomst ritueel, reiniging, peeling, aanbrengen van het "Prep Mask" wat de huid intensief zuivert en verweekt voor het verwijderen van onzuiverheden, onzuiverheden verwijderen, aanbrengen van het "Peel Off Mask" (speciaal rubber masker op basis van spirulina als wat de huid kalmeert en zuivert), hand en hoofdmassage, afsluitend inmasseren van de dag en oogverzorging.

Remedy treatment - 60 min - €72

> Geschikt voor de rode, meest gevoelige en onrustige huid


Tranquillity welkomst ritueel, reiniging, peeling, epileren van de wenkbrauwen, aanbrengen van het “Remedy Peel Off Mask” met prebiotica uit suikerbietextract (ingredient om jeuk, irritatie, gevoeligheid te verminderen), massage van hals en decolleté de voedende “Recouver Touch Massage Cream”, hand en hoofdmassage, afsluitend inmassseren van dag en oogverzorging.

Recover touch treatment - 60 min - €72

> Een vitamineboost voor alle huidtypen


Tranquillity welkomst ritueel, reiniging, peeling, epileren van de wenkbrauwen, onzuiverheden verwijderen, aanbrengen van het “Recouver Touch Mask” verrijkt met antioxidanten
als Gojibes en massage met de voedende “Recouver Touch Massage Cream”, hand en hoofdmassage, afsluitend inmassseren van dag en oogverzorging.

Sublime skin lift treatment - 90 min - €115

> Geschikt voor de ouder wordende huid, of zeer geschikt om het verouderingsproces te

vertragen

Tranquillity welkomst ritueel, reiniging, epileren van de wenkbrauwen, aanbrengen van de “Sublime Skin Double Peel” (een intensieve fruitzuurpeeling), ontspannen hoofdmassage, speciale anti-aging massage welke een liftend effect heeft op de huid, aanbrengen van het“Sublime Skin Peel­Off Mask” (rubber­achtig masker wat de huid intensief voed en lift), aanbrengen van de “Sublime Skin Eye Mask” (t.w.v. €15) om lijntjes rondom de ogen aan te pakken, hand en voetmassage, afsluitend inmassseren van dag en oogverzorging.

20220919RZ-Bliss_Huidstudio-24.jpg

Mini recover touch treatment - 30 min - €42

> Een vitamineboost voor alle huidtypen


Tranquillity welkomst ritueel, reiniging, epileren van de wenkbrauwen, voedend masker, afsluitend inmassseren van dag en oogverzorging.

Recover touch treatment + tranquillity back massage - 90 min - €102

> Een vitamineboost voor alle huidtypen en een ontspannen rugmassage hiernavolgend.


Tranquillity welkomst ritueel, reiniging, peeling, epileren van de wenkbrauwen, onzuiverheden verwijderen, aanbrengen van het “Recouver Touch Mask” verrijkt met antioxidanten
als Gojibes en massage met de voedende “Recouver Touch Massage Cream”, hand en hoofdmassage, afsluitend inmassseren van dag en oogverzorging. Na de gezichtsbehandeling volgt een ontspannen rugmassage.

Extra elementen welke u kunt toevoegen in combinatie bij uw behandeling:

 

Wimpers of wenkbrauwen verven in de behandeling €8,50

Wimpers en wenkbrauwen verven in de behandeling €10

Waxen kin €7,50

Waxen bovenlip €10

Waxen bovenlip + kin €12,50

Waxen bovenlip, kin, wangen of hals €15

Waxen bovenlip, kin, wangen en hals €23

Bindweefselmassages 

Tijdens de bindweefselmassage word door middel van pittige, intensieve grepen het bindweefsel gestimuleerd tot de aanmaak van collageen, elastine en hyaluron. Waardoor de huid soepeler en strakker zal worden. De behandeling nog iets intensiever maken? Voeg een fruitzuurpeeling of peeling met het microdermabrasie apparaat toe!

Glow treatment

45 minuten - €60

Intensief huidverbeterende bindweefselmassage van gezicht/nek/decolleté voor een gezonde en stevige huid.

Bindweefselmassage benen

30 minuten - €42

Verstevigende massage van de voor en achterkant van de benen.

Peel & Glow Treatment 

60 minuten - €80

We starten de behandeling na het reinigen met een intensieve peeling met fruitzuren of het microdermabrasie apparaat. Daarna volgt een intensief huidverbeterende bindweefselmassage van gezicht/ nek/ decolleté voor een gezonde en stevige huid.

Make-up & brows

Glamour make-up

45 minuten - €60

Laat je omtoveren voor een speciale gelegenheid met de mooiste make-up producten.

Bliss brows

€26

Wenkbrauw behandeling waarin de wenkbrauwen worden geëpileerd, geverfd en gestyled tot in perfectie.

Introductie make-up met "Delilah"

30 minuten - €32

In deze behandeling maak je kennis met "Delilah make-up" en ontvang je advies hoe je het beste jezelf kunt opmaken.

20220919RZ-Bliss_Huidstudio-56.jpg

Ontspanningsmassages

Facial massage

30 minuten - €42

Ontspanningsmassage van gezicht, decolleté, nek, schouders en hoofdhuid.

Body massage

45 minuten - €60

Ontspannen massage van de achterkant van het lichaam. Rug, nek, schouders, armen, achterkant benen en voeten worden ontspannen los gemasseerd.  

Mommy to be massage

45 minuten - €60

Ontspanningsmassage voor dames die niet meer op hun buik kunnen liggen tijdens de zwangerschap.

Gezicht, nek, decolleté, schouders, armen, handen, voorkant benen, voeten worden ontspannen gemasseerd.
 

Back massage

30 minuten - €42

Ontspannen massage van de rug, nek, schouders en armen.

Body massage deluxe

75 minuten - €90

 

Ontspannen massage van voor en achterkant van het lichaam. Rug, nek, schouders, armen, achterkant benen, voeten, voorkant benen, gezicht en decolleté en hoofdhuid worden ontspannen gemasseerd.
 

20220919RZ-Bliss_Huidstudio-60.jpg
bottom of page