Team Huidstudio Bliss

Mijn naam is Eva en ik ben eigenaresse van Huidstudio Bliss.

Ik ben gediplomeerd allround schoonheidsspecialiste en visagiste. Na ervaring in verschillende schoonheidssalons en luxe warenhuizen ben ik zelf mijn bedrijf begonnen in 2016.

Er wordt naar je wensen geluisterd tijdens de behandelingen in Huidstudio Bliss. Huidverbetering en ontspanning gaan samen in mijn bedrijf. Alle producten zijn met veel aandacht uitgekozen en zijn vrij van synthetische stoffen en hebben een natuurlijke herkomst.

Graag geef ik een vrijblijvend en vakkundig advies welke producten er het beste bij je huidtype passen.

Ik vind het erg belangrijk dat je ontspanning ervaart. Je ligt op een comfortabele behandelstoel, de geur van heerlijke producten, zachte handdoeken, lounge muziek op de achtergrond, en de warmte van de kompressen die je direct doen ontspannen. Dit in een ongedwongen sfeer.

Wij vrouwen leiden al een druk bestaan, gun jezelf wat extra aandacht!

 

BLISS betekent in het Engels “geluk” of ook wel een gevoel van well-being, wat ik hoop dat je ervaart in de salon.

Mijn bedrijf is voor dames die net wat extra luxe willen. Mijn salon staat voor huidverbetering op natuurlijke wijze en graag laat ik je even ontsnappen aan alle drukte.

20220207RZ-Bliss_Huidstudio-089.jpg

Mijn naam is Karen en ik ben vanaf 1 november 2022 werkzaam in Huidstudio Bliss. Ik ben al bijna 30 jaar gediplomeerd schoonheidsspecialiste en masseuse en heb in al deze jaren heel wat aanvullende workshops en trainingen gevolgd. Na al die tijd geef ik nog steeds met heel veel passie schoonheidsbehandelingen en massages. Mijn doel is om jou een moment van rust te laten ervaren zodat je naast fris, en mooi vooral zen de salon weer uitwandelt.

Ik hoop je snel te ontmoeten in de Huidstudio!

20220919RZ-Bliss_Huidstudio-57.jpg